Jogi nyilatkozat

                                                              
A www.mecsekerdo.hu vagy annak bármely aloldala megnyitásával Ön elfogadja jelen nyilatkozatban felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg, illetve hagyja el weblapunkat!
 
A jelen weboldalon található információk a Mecsekerdő Zrt. tulajdonát képezik. A Mecsekerdő Zrt. weboldalai, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására (engedélyezésére) kizárólag a Mecsekerdő Zrt. jogosult. Az előzetes írásbeli engedély nélküli illetéktelen felhasználás jogi eljárás lehetőségét vonja maga után.
 
A Mecsekerdő Zrt. weboldalain megjelenő információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek ajánlattételnek. Kérjük, hogy amennyiben kapcsolatba kíván lépni a Mecsekerdő Zrt-vel, úgy a weboldalon található elérhetőségek egyikén keresse illetékes munkatársainkat!
 
A Mecsekerdő Zrt. fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. A Mecsekerdő Zrt. törekszik a weboldalon lévő adatok folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért nem vállal felelősséget. A Mecsekerdő Zrt. weboldalain megjelenő információk és adatok bármilyen módon történő felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik.
 
A Mecsekerdő Zrt. honlapjáról linkek segítségével elérhető partnerek weboldalait és az azokon szereplő adatok ellenőrzése a Mecsekerdő Zrt-nek nem áll módjában, ezért ezek elérhetőségéért, tartalmi helytállóságáért felelősséget nem vállal.
 
A Mecsekerdő Zrt. nem felel azon károkért (veszteségekért, költségekért stb.), amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, az információtovábbítás esetleges késedelméből, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból következnek be.
 
 
 

Mecsekerdő Zrt.