Feladataink

A Mecsekerdő Zrt. Baranya megye erdeinek 50%-át kezeli, tartamos erdőgazdálkodással. Ennek lényege: a természet folyamataira alapozva gyarapítja az erdő fakészletét úgy, hogy a törvény szigorú előírásai szerint az állam által megszabott feladatot hajtja végre.
Társaságunk a megye legnagyobb vadgazdálkodója is egyben. Vadállományunk évente mintegy 2200 nagyvad elejtését teszi lehetővé.
 
Két erdei iskolánk, az árpádtetői Mókus Suli és a sasréti Kikerics programjain lehetőséget nyújtunk a gyerekeknek, hogy a természetben tanuljanak a természetről.
Almamellék és Sasrét között közlekedik az ország legrégebbi keskeny nyomtávú erdei vasútja, amelyet báró Biedermann Rezső építtetett 1901-ben.
 
Korszerűen felszerelt vendégházainkban, apartmanházainkban és ifjúsági szállásainkon várjuk a Baranyába érkező, különleges környezetet kereső turistákat.
 
Társaságunk működteti az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkját, a pécsi Mecsextrém Parkot. Az egész napos élményprogramokat kínáló park a családok és az osztálykirándulók mellett speciális ajánlattal várja a céges csapatépítő programok, családi napok szervezőit is.
 
A Mecskerdő Zrt. - felismerve az egészséges táplálkozás fontosságát és a gyümölcsökben rejlő értékes hatóanyagokat - kárászi telepén természetes gyümölcsleveket állít elő. A Naturalé termékcsalád gyümölcstartalma valóban 100%-os.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mecsekerdő Zrt.